Bestillingsliste

Din indkøbskurv er tom

JK Udlejning - Din total leverandør i morskab..

Festudlejning i midtjylland samt en del af øst & nordjylland.
Vi udlejer et bred udvalg af maskiner og forlystelser bland andet Slushice maskiner, softice maskiner, popcorn maskine, candyfloss maskiner, fadøl, jukebokse, musik anlæg, karroke
Vi har udlejer også del forlystelser her kan nævnes sumodragter, hoppeborge,bunperballs, rodeo tyre, karruse og børnetog.

Vi vores målsætning er at udlejer til lave priser og i en kvalitet vi kan være stolte af. Sikkerhed vægter vi højt hos JK Udlejning, derfor er alle vores hoppeboge, rodeotyre, karruseler m.m. synet og godkendt af Teknologist Institut og vi har de lovpligtige forsikeringer. Så når du lejer hos JK Udlejning er forholdene i orden. 

Skulle det ske der opstår fejl med noget af det lejede udstyr har vi døgnsupport i hele lejeperioden. De meste klare via telefonen kan det ikke klare den vej rykker vi gerne ud, kan det ikke laves på stedet, så har vi ikke kun et stort udvalg, men vi har også ofte flere af hver produkt.

Du kan leje til din fest online her på siden eller du kan kan ringe til os, hvis mangler noget info, eller bare ønsker personlig betjening.

Vi gælder os til, at yden dig den bestede service når du skal holde fest.. 

 

.

Godkendelser

Vi er godkendt af 
fødevarekontrollen

Vores forlystelser
bliver synet af

Vores forlystelser er
forsikeret hos